Hoe kan ik een artikel omruilen?

Indien blijkt dat je een verkeerde maat bestelde of je niet tevreden bent van een artikel dat je bestelde kan je het natuurlijk omruilen.

Omruilen kan enkel indien het artikel nog niet is gedragen of gebruikt en indien de oorspronkelijke productverpakking (inclusief eventuele aanhanglabeltjes) onbeschadigd is.

Voor een omruiling volg je volgende stappen. Zo bent je zeker dat alles vlot en naar wens verloopt.

Stap 1: Ga naar  www.retourneren.nl/mycomfort24 om je retourlabel te krijgen. Om de retourkost voor jou zo laag mogelijk te houden bieden wij dit label aan tegen een gunstig tarief van €4,95. Dit bedrag wordt verrekend bij de terugbetaling van het geretourneerde artikel.

Stap 2: Na ontvangst van het retourlabel stuur je het om te ruilen artikel in de originele en onbeschadigde productverpakking (met eventuele aanhanglabeltjes) terug in een stevige verzendverpakking met daarop het retourlabel.

Stap 3: Je plaatst een nieuwe bestelling met het door jou gewenste vervangartikel. Wij helpen je met plezier verder met ons deskundig advies. Indien nodig, kunnen wij jou in voorgaande mail éénmalig een promotiecode voor gratis verzending bezorgen. Zo hoef je geen extra verzendkosten te betalen bij je nieuwe bestelling. Van zodra we jouw bestelling en betaling ontvangen hebben, verzenden we jouw bestelling.

Stap 4: Bij ontvangst van jouw retourzending kijken wij even na of het geretourneerde artikel in orde is en storten we jou het bedrag van het geretourneerde artikel verminderd met €4,95 ten laatste binnen 14 dagen terug op dezelfde manier dat we jouw initiële betaling ontvangen hebben. Op de dag van de terugbetaling sturen we jou nog een mail ter bevestiging van de terugbetaling. Zo kan je dit makkelijk opvolgen.

Bezig met laden...