• Zomeractie! Ontvang nu een gratis badlaken bij jouw bestelling. Meer bestellen = meer badlakens ✓

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Aangezien wij verzenden van uit ons eigen magazijn en je enkel artikelen kan bestellen die we op voorraad hebben verzenden wij zeer snel.

Bestellingen met leveradres in België en geplaatst en betaald van maandag tem vrijdag vóór 14u (met uitzondering van feestdagen) worden nog dezelfde dag verzonden via Bpost.  Bij een normale werking van Bpost wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd op het leveradres. Bpost levert van maandag tem zaterdag.

Je hebt via Bpost ook de optie om jouw bestelling te laten leveren op een bezorgdag naar keuze. In dit geval plannen wij onze verzending zo in, dat ze netjes op tijd wordt geleverd op de door jou gekozen bezorgdag.

Qua bezorgdagen kan je kiezen voor weekdagen (met uitzondering van feestdagen) van maandag tem vrijdag. Er is zelfs de mogelijkheid jouw bestelling te laten leveren op zaterdag en dit zonder enige meerkost.

Bestellingen met leveradres in Nederland en Luxemburg en geplaatst en betaald van maandag tem vrijdag vóór 13u worden nog dezelfde dag verzonden via PostNL.  Bij een normale werking van PostNL wordt je bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd op het leveradres. PostNL levert van dinsdag tem zaterdag.

Je hebt via PostNL ook de optie om jouw bestelling te laten leveren op een bezorgdag naar keuze. In dit geval plannen wij onze verzending zo in, dat ze netjes op tijd wordt geleverd op de door jou gekozen bezorgdag.

Qua bezorgdagen kan je kiezen voor weekdagen (met uitzondering van feestdagen) van dinsdag tem vrijdag. Er is zelfs de mogelijkheid jouw bestelling te laten leveren op zaterdag en dit zonder enige meerkost.

Bestellingen met leveradres in andere EU landen en geplaatst en betaald op werkdagen vóór 13u worden nog dezelfde dag verzonden.  Bij een normale werking van de vervoerder wordt je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd op het leveradres.

Bezig met laden...