Kayori... beddengoed met een hart voor mens en planeet

De keurmerken van Kayori

Tijdens het aankoopproces gaat Kayori op zoek naar stoffen met het GOTS- en BCSI-label. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en garandeert dat het product milieuvriendelijk en sociaal verantwoord is geproduceerd, met oog voor de menselijke veiligheid tijdens de hele toeleveringsketen. BSCI (Business Social Compliance Initiative) wil de arbeidsomstandigheden verbeteren en controleert bijvoorbeeld op dwang- en kinderarbeid.

Kayori werkt ook met het Max Havelaar Fairtrade-label voor eerlijke handel. Zo wordt gegarandeerd dat boeren een eerlijk loon krijgen, met oog voor hun rechten en gezondheid.

Kayori maakt gebruik van OEKO-TEX® gecertificeerde stoffen. Dit label garandeert dat de producten van Kayori onschadelijk zijn voor de menselijke gezondheid, huid… Bij de veiligheidsnorm OEKO-TEX STANDAARD 100 test men op meer dan 100 criteria om ervoor te zorgen dat chemische risico’s tot een minimum worden beperkt. Zo ben je zeker dat je een veilig product koopt.

Kayori bouwt momenteel ook aan een duurzaam magazijn. Dit magazijn maakt gebruik van zonnepanelen waarvan de energie kan worden opgeslagen in een krachtige batterij

Kayori for life: een merk met het hart op de juiste plek

Kayori wil dat iedereen dezelfde kansen krijgt in het leven en zet zich daarom in voor tal van goede doelen. En jij kunt daaraan meehelpen! Door een product van Kayori te kopen, bouw je mee aan een betere wereld.

  • Kayori ondersteunt programma’s en trainingen van Handicap NL. Zo leren mensen met een handicap het heft in eigen handen te nemen.
  • Kayori draagt ook Villa Max een warm hart toe. Op die manier bezorgt het gezinnen met een ernstig ziek kind een onbezorgde vakantie in België met de juiste ondersteuning.
  • Kinderen uit kwetsbare gezinnen kunnen op Kayori rekenen via de organisatie Het Vergeten Kind. Zo krijgen ook deze kinderen een eerlijke kans in het leven.

Als je voor Kayori kiest, kies je dus niet alleen voor kwalitatief beddengoed, maar bouw je ook mee aan een mooiere wereld door jongeren een toekomst te bieden en mensen in een moeilijke situatie een duwtje in de rug te geven.

Kayori_Cares_1
Kayori

Kayori biedt ook jou tal van voordelen

Als je voor Kayori kiest, ben je zeker dat je kwalitatief beddengoed koopt met oog voor duurzaamheid. Bovendien heb je nooit last van koude voeten dankzij de lange instopstrook. Het beddengoed krimpt minimaal dankzij de gesanforiseerde finishing.

Beddengoed van Kayori is:

  • Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn
  • GOTS- en BCSI-gecertificeerd
  • Extreem zacht (200 threat count / 300 threat count*)
  • Gemaakt van de beste en fijnste garens
  • Vrij van nare chemicaliën en pesticiden.

(*) De Engelse term 'thread count' betekent letterlijk: 'aantal draden'. Het geeft de weefdichtheid aan, wat iets vertelt over de kwaliteit en de zachtheid van de stof.

Bezig met laden...