Wie zijn wij?

Misschien ken je ons al.

MyComfort24 is de vernieuwde webshop van MyUnderwear24. Dat is al meer dan 12 jaar de grootste webshop in merkenondergoed & bodywear van de Benelux.

We nemen je even mee…

In juni 2010 startten Ilse en Toon, de huidige CEO, een unieke webshop met ondergoed & meer, MyUnderwear24.  Dankzij een optimaal aanbod in ondergoed, nachtgoed, kousen en zwemkleding van topmerken komen de eerste bestellingen vlot binnen. Al gauw vertrekken vanuit de garage de eerste boxers en slips naar de nieuwe klanten.

In 2013 wordt de intussen te klein geworden garage ingeruild voor een huurhuis op het platteland. Karleen start als eerste werknemer om de klanten verder te helpen en de bestellingen klaar te maken.

E-commerce stond nog steeds in zijn kinderschoenen maar Toon bleef erin geloven. In 2015 zocht en vond hij een nieuwe partner in Colruyt Group om MyUnderwear24 verder uit te bouwen. De participatie past in de ambitie van de groep om met gepaste winkelformules in te spelen op de behoeften van de consument in al zijn levensfases.

De consument vindt stilaan meer en meer zijn weg naar het internet voor zijn aankopen. In 2016 volgt een nieuwe verhuis. Dit keer naar een huurhuis mét een magazijntje. Te koud in de winter en te warm in de zomer, maar ze gaan volop door. Carlos start als eerste marketeer. De volgende jaren volgen Barbara, Jens, Valerie en Veronique en groeit MyUnderwear24 uit tot de grootste webshop in ondergoed en meer.

Een volgende verhuis dringt zich op. Dit keer naar een totaal vernieuwd gebouw en magazijn op een industriële site. Dylan, Sarah en Zaja komen mee aan boord. Zo kunnen alle klanten steeds blijven genieten van een optimale service.  

In het najaar van 2020 start MyUnderwear24 met de verkoop van beddengoed en badtextiel. MyUnderwear24 wordt op dat moment MyComfort24, een naam die beter past bij het nieuwe aanbod. Twee nieuwe collega's - Kenny en Stéphanie - versterken het team.

In oktober 2020 lanceert MyComfort24 een nieuwe webshop met een nog uitgebreider aanbod, waarin de klant in alle comfort 24/24 online kan shoppen.

Met de baseline ‘Bed. Bad. Ondergoed. Altijd goed.’ wordt MyComfort24 dé online specialist in ondergoed, nachtgoed, homewear, zwemkleding, kousen, panty's, beddengoed en badtextiel.

We wensen je veel shopplezier!
Het MyComfort24 team

MyComfort24 - NV Ticom
Bilkensveld 1A
1500 Halle
België

BE 0820.813.505 RPR Brussel

NL 8257.84.244.B01

Vragen? info@mycomfort24.nl

Wij zijn bereikbaar alle werkdagen van
9u tot 17u op +32 (0)2 308 87 45

Bezig met laden...